Välkommen, besökare! [ Registrera | Logga inRSS Flöde

Utbrett fusk vid omstoppning av sadlar

| Sadeltillpassning | 12 mars, 2011

artinfo_140x105

Vid en omstoppning så ska all gammal stoppning tas ur sadelns bossa och därefter ska nytt stoppningsmaterial stoppas in i denna bossa.
Det finns fortfarande ett stort antal sadelmakare som fuskar vid omstoppning av sadlar. Skälet är naturligtvis att det finns stora pengar att tjäna för den som fuskar. Det skriver Peter Winslow i ett debattinlägg.
Läs hela artikeln (pdf) ”Fusk vid omstoppning av sadlar”

Datum: 2011-03-12 Källa: Artikel även publicerad i Hästmagazinet 2009-12-20

Inga taggar

1234 totalt antal visningar, 1 idag

  

Läsvärt

Läsvärt .

Läsvärt .

Här under menyval Läsvärt har Sadelportalen samlat info och artiklar om sadelinpassning, sadelnyheter, tips och råd, fakta, forskning, temasidor med mera.
Läsvärt ..

Läsvärt ..

I kategori Sadeltillpassning hittar du bland annat intressanta artiklar och inlägg om sadelinprovning, funktioner hos hästen som kan påverkas vid sadelproblem.
Läsvärt ...

Läsvärt ...

I kategori Forskning hittar du info från olika studier och forskningsprojekt i Sverige och utlandet. Merparten är skrivna av, hämtade från eller länkade till följande företag/organisationer. SLU Strömsholm, Hästnäringens Nationella Stiftelse, HNS, HorseConnexion, Equinfo.
Tipsa

Tipsa

Tipsa Sadelportalen om bra artiklar och inlägg som handlar om sadlar. Det kan t ex handla om inpassning, provning, forskning, event, bok och filmtips, produkter mmKontakta oss!

Bok och filmtips

Letar du efter..