Välkommen, besökare! [ Registrera | Logga inRSS Flöde

Ryttares sitsar

| Forskning | 27 juni, 2013

art_hc_140x105

Ryttares sitsar kan förbättras med sjukgymnastik. Det är vanligt att tränare och domare kommenterar att ryttare sitter snett i sadeln. En god sits och bra bålstabilitet anses ha en positiv inverkan på hästen och snedhet hos ryttaren kan bidra till ryggproblem hos både ryttare och häst.
Läs hela artikeln på Horseconnexion.

Källa: Artikel publicerad på Horseconnexion 2013-06-17

Inga taggar

1225 totalt antal visningar, 2 idag

  

Läsvärt

Läsvärt .

Läsvärt .

Här under menyval Läsvärt har Sadelportalen samlat info och artiklar om sadelinpassning, sadelnyheter, tips och råd, fakta, forskning, temasidor med mera.
Läsvärt ..

Läsvärt ..

I kategori Sadeltillpassning hittar du bland annat intressanta artiklar och inlägg om sadelinprovning, funktioner hos hästen som kan påverkas vid sadelproblem.
Läsvärt ...

Läsvärt ...

I kategori Forskning hittar du info från olika studier och forskningsprojekt i Sverige och utlandet. Merparten är skrivna av, hämtade från eller länkade till följande företag/organisationer. SLU Strömsholm, Hästnäringens Nationella Stiftelse, HNS, HorseConnexion, Equinfo.
Tipsa

Tipsa

Tipsa Sadelportalen om bra artiklar och inlägg som handlar om sadlar. Det kan t ex handla om inpassning, provning, forskning, event, bok och filmtips, produkter mmKontakta oss!

Bok och filmtips

Letar du efter..